Вчора в обласному центрі сталось дві дорожньо-транспортних пригоди, у яких травмувались три жінки. Одну потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні, інших після огляду відпустили додому.

На вулиці Хмельницьке шосе в районі перехрестя з вулицею Магістрацькою зіштовхнулись два автомобілі «Опель». Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Опель Астра» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Омега». В результаті автопригоди постраждали дві пасажирки легковиків. Після надання медичної допомоги жінки віком 23 та 43 років були відпущені додому.

Цього ж дня близько 9:20 годин по вулиці Театральній 34-річний водій автомобіля «Daewoo Nexia» допустив наїзд на 31-річну мешканку Козятина. Попередньо встановлено, що жінка перетинала проїзну частину вулиці по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Потерпіла з тілесними ушкодженнями госпіталізована до міської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 4768
Поширень: 0