Сьогодні, 13 квітня, по вулиці Хмельницьке шосе трапилися два ДТП, які паралізували рух транспорту. Кілометрові затори утворилися у дві сторони. Аварії відбулися близько 11:20.

Перше ДТП сталась за кілька метрів від перехрестя вулиць Хмельницьке шосе та 600-річчя. Volkswagen Passat рухався по вулиці Хмельницьке шосе в сторону центра міста. Водій хотів перелаштуватись в інший ряд, через що спричинив зіткнення з вантажним лісовозом. Водій, якого звинувачують у ДТП, свою вину не визнає.

На Хмельницькому шосе через дві ДТП утворилися величезні затори

За кілька метрів трапилася інша транспортна пригода. Водій SKODA Octavia повертав на вулицю 600-річчя з Хмельницьке шосе. Зі слів пасажира, їхав на зелене світло. З протилежної сторони на ту ж вулицю повертав водій Hyundai, який зіткнувся з легковиком. Водій Hyundai пошкодив праве переднє крило Octavia та вщент розбив собі капот. Про це з місця події редакції сайту Vinbazar.com повідомили інспектори поліції.

В ДТП постраждав водій SKODA, він лобом розбив переднє скло. Швидкої допомоги не викликав, сказав, що почуває себе нормально.

На Хмельницькому шосе через дві ДТП утворилися величезні затори

Рух транспорту не перекривали, обгородили тільки місця ДТП. Вже майже дві години великі затори не дозволяють водіям повноцінно рухатись.

- Щодо першого ДТП, то екіпажем патрульних було прийнято рішення оформити протокол на водія Passat В4, так як він не пересвідчився в безпеці руху. Деталі другого ДТП поки що встановлюються, - розповіли інспектори, який оформляли транспортні пригоди.

На місті працюють патрульні та слідчо-оперативна група.

Фото з сайту Вінницький бізнес-портал



Переглядів: 3946
Поширень: 0