Нещодавно у Києві завершився Всеукраїнський національний конкурс серед педагогічної спільноти «Сталий розвиток – наш вибір». У одній з номінацій до п’ятірки кращих увійшов та здобув перемогу ДНЗ №17 з авторською програмою «Секрети економії для маленького патріота» вихователя-методиста Гукал Наталії Олегівни.

Програма розвитку ООН в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України в рамках Міжнародного проекту ПРООН/ГЕФ «Інтеграція положень Конвенцій Ріо у національну політику України» проводили Всеукраїнський національний конкурс серед педагогічної спільноти «Сталий розвиток – наш вибір». Він мав на меті стимулювання педагогів до розробки та узагальнення навчально-методичного матеріалу з питань освіти для сталого розвитку, що дозволяють популяризувати ці засади серед дітей та молоді України.

Конкурс проводився у два етапи. Завдяки І етапу були визначені кращі роботи педагогів з різних областей України, що стали результатом унікальної практики втіленя ідей сталого розвитку суспільства у практику. ІІ етап - «Презентація досвіду», відбувся 12 квітня на базі Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова у м.Києві, до якого було відібрано більше ста учасників з 23 областей України.

Вінницьку область представляли ДНЗ №17 та №52 м.Вінниці у номінації «Розробки навчальних програм спецкурсів, факультативів та навчальних блоків для різних вікових категорій учнів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованців дошкільних та позашкільних навчальних закладів, зміст яких висвітлює основні позиції сталого розвитку». Лауреати Конкурсу представили свої досягнення на виставці-презентації кращих робіт, які оцінювались Експертною радою Конкурсу.

Тож, у цій номінації до 5 кращих конкурсних робіт увійшов ДНЗ №17 Вінниці за авторську програму «Секрети економії для маленького патріота» вихователя-методиста Гукал Наталії Олегівни. Переможці нагороджені дипломами та цінними призами.



Переглядів: 2454
Поширень: 0