Vinnytsia Fashion Days 2016 – це 13 показів за три дні у новому приміщенні та з новим імпульсом. Вінницькі творці моди, за підтримки Сергія Кудлаєнко, цьогоріч створили Громадську Організацію «Асоціація дизайнерів Вінниці», яка буде працювати на розвиток модної індустрії нашого міста. До новоутворення увійшли як знані імена, так і новачки.

Перед початком показів на сцену вийшли Сергій Кудлаєнко та Марина Ярославська, найдосвідченіша з вінницьких дизайнерів, яка й стала ініціатором заснування «Асоціація дизайнерів Вінниці». Вона подякувала народному депутатові за постійну підтримку вінницьких дизайнерів, яку він здійснює з 2006 року, і підкреслила, що всі дизайнери давно мріяли про спільноту, яка допоможе у розвиткові та розповсюдженні вінницької моди. Великі подяки прозвучали і на адресу компанії «Фонтан», яка взяла у цей раз на себе організаційні моменти.

Vinnytsia Fashion Days 2016

Сергій Кудлаєнко привітав дизайнерів з об’єднанням у громадську організацію і наголосив, що ці дні моди носять ще й благодійний характер. У залі розміщено скриньки для пожертв: під час показів буде проходити благодійний збір коштів для військового шпиталю. Дизайнери таким чином демонструють вдячність захисникам нашої землі, які підтримують мир та завдяки яким у них є змога творити, а у нас всіх насолоджуватись прекрасним.

Vinnytsia Fashion Days 2016

Vinnytsia Fashion Days 2016

Ну і, звичайно ж, подякували дизайнери вінничанам, які заповнили всі місця навколо подіуму і приготувались з великим захватом приймати все, що підготували талановиті дизайнери для яскравого весняно-літнього сезону. Чимало відомих вінничан прийшли поглянути на свіжі ідеї у одязі та іміджі, які допоможуть виглядати привабливіше і впевненіше у собі. Дні моди триватимуть у Вінниці всі вихідні.



Переглядів: 7034
Поширень: 0