У рамках офіційного візиту до Чеської Республіки делегація Вінницької області відвідала низку провідних підприємств держави-партнера, ознайомившись з їхньою виробничою потужністю, застосовуваними у роботі технологіями та пропонованою продукцією.

Представники Вінниччини завітали, зокрема, до одного з найбільших у Чехії машинобудівних підприємств – TRW Automotive Czech Ltd., яке, маючи 200 заводів по всьому світу, є провідним світовим виробником і постачальником автомобільних деталей. Компанія займається розробкою, виробництвом і продажем гальм, в тому числі гальмівних компонентів для виробників автомобілів, та постачає свою продукцію до таких знаних автоконцернів, як BMW, Toyota, Volkswagen, Merсedes та інших.

Ще одним об’єктом відвідин делегації стало підприємство «ТЕNЕО». Всесвітньо відомий виробник коннекторів, вимикачів, джгутів і компонентів з високою механічною міцністю та надійністю для використання у важких експлуатаційних і кліматичних умовах зацікавив подолян технологічним процесом виробництва, потужностями та продукцією компанії, яка застосовується переважно в гірничодобувній промисловості, транспорті, військовій техніці та авіації.

Вінничани ознайомились з роботою найбільш потужних підприємств Чехії

Крім того, вже в Посольстві України в Чехії вінничани мали нагоду поспілкуватися з представниками Національного агентства Чеської Республіки з підтримки експорту CzechTrade – організації, що сприяє розвитку міжнародної торгівлі та взаємного співробітництва між чеськими і зарубіжними компаніями та має 47 іноземних представників по всьому світу. У рамках цієї зустрічі партнери обговорили можливості виходу вінницьких підприємств на ринок Чехії та ЄС, а також перспективи залучення чеських інвестицій на територію Вінницької області.



Переглядів: 2646
Поширень: 0