Уже з 8 червня стартують регулярні авіарейси «Вінниця – Тель-Авів», а з 26 червня – «Вінниця –Варшава». У вінницькому аеропорту вже готуються до активної роботи – пошили нову форму співробітникам аеропорту, готуються запускати роботу Duty free та буфет. Про це розповів директор КП «Аеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець.

«Вдалося домовитися з авіакомпанією «МАУ». Відтепер, і, сподіваємося, назавжди вінницький аеропорт стає міжнародними авіаворотами, і жителі та гості нашого міста матимуть можливість подорожувати по всьому світу. Адже вартість квитків з Вінниці за цими напрямками буде найнижча в Україні. Так, квитки до Ізраїлю в обидві сторони буде близько 5000 гривень, а по варшавському напрямку – 3500 гривень в обидва боки», – розповів керівник летовища.

До вінницького аеропорту пустять автобусні маршрути

За його словами, для зручності пасажирів буде розроблено окремий графік автобусного сполучення, адже рейси нічні. Так, до Тель-Авіву літак вирушатиме о 5:40 щочетверга. До Варшави – о першій ночі кожного понеділка та п’ятниці.

Директор аеропорту зазначає, що ці сполучення дадуть можливість привабити нові авіакомпанії. Тому летовище щодня готують до посиленої роботи. Уже придбали установку для електричного живлення літаків. Також зараз триває ремонт двох трапів.

«Ще ми оголошуємо тендер на придбання установки повітряного запуску, готуємося до проведення тендеру на придбання машини протиожеледної обробки літаків. Це досить специфічне і недешеве обладнання, яке фактично не випускають в Україні, тому шукаємо партнерів за кордоном», - говорить Ярослав Мазурець.

Також він додав, що під час святкування Дня Європи 14 травня у городян буде унікальна можливість придбати авіаквитки компанії МАУ на ці та інші напрямки зі знижкою у 10%. Намет авіакомпанії цього дня буде знаходитися у Центральному міському парку.

Фото з сайту Вінниця.Ок



Переглядів: 8807
Поширень: 0