Двоповерхове приміщення колишньої друкарні УМВС в рекордно короткі строки – всього за два місяці було реконструйовано у сімейний гуртожиток, новоселами якого стали 18 вінницьких міліціонерів. Реконструкція житла стала можливою за фінансової підтримки МВС, яке виділило 500 тисяч гривень та місцевої влади.

сімейний гуртожиток для міліціонерів

Почесна церемонія проходила за участі голови облради Григорія Заболотного, мера м. Вінниці Володимира Гройсмана, народного депутата Катерини Лук’янової, керівництва ГУМВС.

Юрій Луценко зазначив, що Вінниччина тримає лідерство по кількості зданих в експлуатацію квартир та забезпеченню службовим автотранспортом завдяки злагодженій, командній роботі керівництва області та постійній співпраці з правоохоронцями у вирішенні їх проблем.

Юрій Луценко вручив ключі від 15 службових автівок

У м. Вінниці Юрій Луценко вручив правоохоронцям ключі від 15 службових автівок, зокрема, автомобіль підвищеної прохідності для чергової частини.

Міністр внутрішніх справ дав високу оцінку начальнику вінницької міліції генерал-майору Василю Поліщуку, за керівництва якого Вінниччина лідирує по кількості зданого в експлуатації житла та придбаних службових автомобілів.

В ході візиту Юрій Луценко взяв участь в урочистому відкритті приміщення Тяжилівського відділення міліції у м. Вінниці. Відремонтоване сучасне приміщення за євростандартами, обладнане сучасною технікою забезпечить оперативну, професійну роботу міліції. Відкриття нового відділення міліції стане запорукою покращення криміногенної ситуації на території обслуговування.

відкриття приміщення Тяжилівського відділення міліції у Вінниці

Після офіційної частини Міністр традиційно відповів на запитання журналістів.

- Ваші враження від відвідання Вінниці?
- Після відвідин Вінниці у мене найкращі враження. Це чи не єдина область в Україні, де склалася єдина монолітна команда місцевої влади і міліцейського керівництва, результатом роботи якої є здані в експлуатацію житлові будинки, придбано 100 одиниць службового автотранспорту, відкрите щойно відділення міліції. Радує те, що будівництво здійснюється якісно, капітально, по-сучасному, по-новому. У щойно відкритому відділенні міліції створені прекрасні умови для праці. Думаю, що люди, які проживають в районі його обслуговування відтепер почуватимуться безпечніше.

- Як часто в Україні здаються такі об’єкти МВС ?
- На жаль, не так часто, як хотілось би, бо в бюджеті МВС немає жодної копійки на капітальне будівництво. Тим не менше, за рахунок спецфонду, за рахунок платних послуг, які дозволяють міліції заробляти кошти, будівництво здійснюється. Наприклад, цього року здали 350 квартир, з десяток райвідділів. Думаю, що багато ще попереду роботи. Особливо важка проблем з ізоляторами тимчасового тримання. Більшість з них побудовані в доісторичні часи, є непристосованими до відповідних вимог і тому масово закриваються. Без державної підтримки з цією проблемою важко буде справитися.

Найкращий приклад результативної підтримки влади – лідерство Вінниччини по кількості отриманих міліціонерами квартир та службових машин.

Думаю, що Новий рік вінницькі міліціонери зустрічатимуть з впевненістю в завтрашньому дні та з оптимізмом.


Переглядів: 4286
Поширень: 0