Троє однокласників, Олександр Стадник, Саша Ковальська та Вікторія Рудик із 23-Ї вінницької школи їдуть навчатися у США. Про це повідомляє журналіст Роман Ковальський

Сьогодні мер Вінниці Сергій Моргунов зустрівся із старшокласниками 23-ї школи-гімназії. Серед них троє однокласників із 10-го "А", що стали фіналістами освітньої програми Flex від Уряду США. Це перший такий випадок в історії Вінниці!

Бо вперше у трійці одразу троє однокласників, що закінчуватимуть школу в 11-му класі американської школи. Це кращі учні школи та стипендіати мера - Олександр Стадник, Саша Ковальська та Вікторія Рудик.
До США вінницькі школярі летять у серпні.

Для інформації:

Програма майбутніх лідерів (FLEX) це програма культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США, яка адмініструється в Україні організацією Американські Ради з міжнародної освіти (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Програма надає можливість українським студентам навчатися в американській школі і жити в американській сім'ї протягом одного навчального року.



Переглядів: 4430
Поширень: 0