12 травня у Вінниці відзначили переможців конкурсу на кращий навчально-методичний посібник. У цьому році у ньому взяло участь 160 педагогічних працівників, які представили більше 100 посібників. Нагороду «Подільська Вікторія» серед загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів отримала методист Міського методичного кабінету Клавдія Маліцька. Найкращий посібник серед садочків представила завідуюча садочком №35 Наталія Горобчук. Обом переможницям вручили статуетки «Подільська Вікторія» та грошові премії.

Вже протягом 15 років у Вінниці проводиться конкурс «Кращий навчально-методичний посібник». Він проходить у рамках акції «Ярмарок фахових сподівань» загальноміського проекту «Ім’я в освіті міста». У цьому році навчально-методичні посібники було представлено у кількох номінаціях. Серед яких – «Педагогічний менеджмент», «Дидактичні ігри», «Електронно-освітній ресурс» тощо.

У кожній номінації було визначено переможців. А ті, хто набрав найбільшу кількість балів, стали володарями «Подільської Вікторії». Статуетки переможницям вручив в.о. міського голови Сергій Моргунов. «Я дякую всім, хто брав активну участь у конкурсі. Я розумію, що для цього потрібен додатковий час, але долучаючись до таких заходів ви спілкуєтеся між собою, обмінюєтеся досвідом та вдосконалюєтеся. А ваші роботи в подальшому стануть в нагоді вашим колегам. Тож, бажаю, щоб вам завжди вистачало сил, терпіння та бажання працювати, щоб ви були задоволені своєю роботою і щоб учні вас шанували та цінували», – каже Сергій Моргунов.

Сергій Моргунов

Серед загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів статуетку «Подільська Вікторія» та премію отримала методист з навчальних дисциплін Міського методичного кабінету департаменту освіти міської ради Клавдія Маліцька. Вона представила на конкурс навчально-методичний посібник «Історія міста Вінниці (найдавніші часи – початок ХХІ століття)».

Клавдія Маліцька

Серед дошкільних навчальних закладів перемогу здобула завідуюча дошкільним навчальним закладом №35. Наталія Горобчук за навчально-методичний посібник «What? Why? Where? English for kids». «Наш посібник створений для того, щоб діти могли вільно без перешкод спілкуватися англійською мовою. Він базується на бімовному підході навчання дітей дошкільного віку, тобто заняття проводяться українською мовою та дублюються англійською. Завдяки цьому хлопчики та дівчатка мають можливість швидко і в повному обсязі вивчити англійську мову», – каже Наталія Горобчук.

Наталія Горобчук

Навчально-методичні посібники, представлені на конкурс, поповнять бібліотечні фонди та медіатеку міського методичного кабінету. Також у рамках свята «Ярмарок фахових сподівань» нагородили переможців міських освітянських конкурсів та міських етапів Всеукраїнських конкурсів. Відзначили й керівників закладів освіти міста за вагомий внесок у методичну роботу.



Переглядів: 3409
Поширень: 0