Вибори президента – шанс змінити свою країну і свою долю. У наших руках дієвий інструмент влади – виборчий бюлетень. Бажаю вам розпорядитися ним правильно.

Нині всі ми стоїмо на роздоріжжі. Одна дорога веде назад, до продовження розвалу держави. Друга – це шлях уперед, до нового життя, до змін, до модернізації країни.

За старе життя як за останню надію тримаються ті, хто не раз побував на самому верху і довів країну до занепаду. Старим політикам потрібна влада, щоб законсервувати існуючий в Україні порядок, за якого добре живеться тільки дуже багатим людям. Порядок, що оберігає життя і благополуччя кількох десятків людей, які приватизували в нашій країні все: підприємства, міста, села, політиків, владу і 46 мільйонів українців, які в своїй країні давно не відчувають себе людьми.

Нам всім потрібне нове життя. Ми вдосталь наслухалися порожніх обіцянок політиків, які забувають про своїх виборців наступного дня після виборів. Не вірте, коли вам обіцяють високі зарплати й пенсії. У побудованій ними системі вас завжди чекають мізерні зарплати, жалюгідні подачки до пенсії, що принижують людську гідність. Їм вигідна ваша бідність, адже голодними людьми легше маніпулювати.

Але вибори – це лише шанс. Його реалізація залежить від нас із вами. Моя програма «Новий курс» – це не обіцянка кращого життя. Це – обіцянка спільної роботи, роботи з відновлення країни. Попереду – великі промислові будівництва, повернення життя в село, реорганізація систем охорони здоров\'я та освіти, відновлення Збройних Сил, тотальна війна з корупцією.

Яким буде 2010 рік і що він принесе країні, залежить від того, кому ви довірите управління країною, повірите черговій красивій брехні про підвищення зарплат і пенсій відразу після виборів чи не дасте себе вкотре обдурити.

Вам нав\'язують думку, що є тільки два кандидати в президенти: Тимошенко і Янукович – і саме за них треба голосувати. Але це брехня! Просто вони хочуть, щоб було так. Але результат виборів можна змінити, і це під силу зробити тільки вам. Ви – і ніхто інший – у наступному новому році обираєте нове життя для себе і держави Україна!

Бог нам дав найбільший подарунок – це наше життя. Ми не маємо права прожити його просто так. Кожен із нас має щось залишити після себе. І я знаю, що після нас обов\'язково залишиться сильна, суверенна Україна.

Хай нас Бог береже, і у нас все буде добре. Нехай у кожній вашій родині, у кожному домі буде щастя, мир і злагода! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Арсеній Яценюк,
лідер політичної партії «Фронт змін»


Переглядів: 2915
Поширень: 0