18 травня працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали 25-річну жительку одного з сіл району, яка у орендованій кімнаті вінницького приватного готелю надавала послуги сексуального характеру. За це жінці загрожує кримінальна відповідальність.

Як розповів начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Вінницькій області Дмитро Іванченко, в місті Вінниці працівники поліції затримали «на гарячому» 25-річну жінку, яка у орендованій кімнаті приватного готельного комплексу створила місце розпусти. Клієнтів затримана шукала за оголошеннями, які розміщувала на сторінках у соцмережах.

Затриманою виявилась 25-річна мешканка одного з районів області. Вона одружена та виховує двох неповнолітніх дітей. Чоловікові жінка розповіла, що у Вінниці знайшла роботу і працює продавцем у магазині.

Організований затриманою «бізнес» мав успіх. Працювала вона з вівторка по п’ятницю, а у інші дні тижня поверталась у село до родини. Клієнтів обслуговувала за попереднім записом. Година її інтимних послуг коштувала 400 гривень. Під час затримання у правопорушниці поліція вилучила запис клієнтів на два дні вперед.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Жінці загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.



Переглядів: 3931
Поширень: 0