Днями у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбулось урочисте закриття XXIV обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». Організатором фестивалю вже 24 роки поспіль є Вінницький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Урочисто привітати переможців фестивалю завітали Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, а також керівники структурних підрозділів ОДА.

«Вже вкотре на Вінниччині відзначається фестиваль творчості і талантів «Повір у себе». З кожним роком все більше усвідомлюється те, що він є надзвичайно важливою подією для кожного з нас, адже учасники демонструють нам роботи високого рівня майстерності, надихають на творчість та позитивне ставлення до життя», - наголосив голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

У Вінниці нагородили переможців XXIV обласного фестивалю «Повір у себе»

За словами Миколи Кулеби, подібний фестиваль є надзвичайно важливим, адже дає можливість реалізувати дітям та молоді з обмеженими можливостями свої таланти та ідеї. «В нелегкі часи для нашої країни Вінницька область достойно представляє роботи учасників фестивалю творчості і талантів. Сьогодні на державному рівні досить велика увага приділяється дітям з обмеженими можливостями.  Основний пріоритет - щоб кожна дитина з інвалідністю почувала себе рівноправним членом нашого суспільства та мала можливості для реалізації своїх інтересів та талантів. Тільки так, незалежно від обставин життя, ми зможемо називати себе європейським суспільством», - наголосив Микола Кулеба.

У Вінниці нагородили переможців XXIV обласного фестивалю «Повір у себе»

Привітали переможців фестивалю і керівники структурних підрозділів ОДА. Зокрема, дипломи та цінні подарунки вручили директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Світлана Василюк, начальник управління культури і мистецтв Станіслав Городинський та начальник служби у справах сім’ї Тетяна Дорош.

У Вінниці нагородили переможців XXIV обласного фестивалю «Повір у себе»

Участь у фестивалі взяло 115 дітей та молоді з функціональними обмеженнями з 25 районів та міст обласного значення області. Учасниками було представлено понад 500 робіт, виконаних у різних жанрах та техніках. Наймолодшій учасниці фестивалю 7 років і найстаршому - 35.

У Вінниці нагородили переможців XXIV обласного фестивалю «Повір у себе»

Свої дипломи, кубки та подарунки отримали 35 переможців XXIV обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». Головну відзнаку Фестивалю і цінний подарунок отримав Барський міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест»



Переглядів: 3471
Поширень: 0