Сьогодні у Вінницькому відділенні Національної академії внутрішніх 58 працівників поліції отримали дипломи про вищу освіту. Правоохоронці навчалися за напрямом підготовки «Правознавство» та здобули кваліфікацію бакалаврів права.

Дипломи поліцейським вручив т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос та завідувач Вінницьким відділенням Олена Лепей.

Очільник вінницької поліції привітав правоохоронців з успішним завершенням навчання та зазначив, що в їх житті розпочинається новий етап, можливість для реалізації здобутих знань на службі, нових професійних успіхів.

Майже 60 поліцейських отримали дипломи про вищу освіту

Юрій Педос висловив надію, що серед нинішніх випускників є багато майбутніх керівників, які реалізують на практиці благородне завдання професії – охорону прав і свобод громадян.

В свою чергу завідувач Вінницьким відділенням Олена Лепей звернулася з теплими побажаннями і напутніми словами до поліцейських, які впродовж п’яти років навчалися у закладі, стали дружним колективом. Керівник закладу зазначила, що роки навчання в академії для кожного випускника будуть завжди приємними споминами та побажала правоохоронцям успіхів в професії.



Переглядів: 3410
Поширень: 0