27 травня у загальноосвітніх школах міста відбудеться свято Останнього дзвоника. Цього року більш ніж чотири з половиною тисячі учнів стануть випускниками 9 та 11 класів. Наразі ще триває зовнішнє незалежне оцінювання, після якого стане зрозуміло, скільки юних вінничан матиме «золоті» та «срібні» медалі за успіхи у навчанні.

Останній дзвоник для школярів є особливому святом. Хтось радіє початку літніх канікул, а для когось – це завершення шкільного життя та початок дорослого шляху. Учні, їхні батьки та вчителі збираються на подвір’ях своїх шкіл, щоб привітати дітей з цією подією.

У цьому році випускні вечори проходитимуть для 2911 дев’ятикласників та 1732 одинадцятикласників. Щодо цьогорічних медалістів, то точна їхня кількість стане відомою після отримання результатів зовнішнього незалежного оцінювання. За попередньою інформацією закладів освіти, на золоті медалі претендують 260 учнів, на срібні – 38. А дев’ятикласники претендують на 264 відзнаки.

Випускні вечори проходитимуть 28-29 травня. Під час святкування всі 11-класники отримають подарунки – сувеніри з символікою Вінниці.



Переглядів: 2635
Поширень: 0