З 24 по 29 травня 2016 року у експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати (кінотеатр ім.М.Коцюбинського) проходить традиційний ярмарок-виставка «Православна Україна на Вінниччині-2016».

Цього року на вінницьку ярмарку завітало близько 80 православних монастирів та парафій з різних куточків України: Одеської, Чернівецької, Чернігівської, Херсонської, Хмільницької, Вінницької, Київської та інших областей.

Кожен відвідувач може ознайомитись та придбати представлені новинки православного книговидавництва, аудіо та відеопродукцію, предмети церковного вжитку та сувеніри, ікони, церковне начиння та багато іншого. Також в рамках програми заходу передбачено проведення ряду програм культурно-просвітницького спрямування.

До кінця тижня вінничани зможуть відвідати Всеукраїнську православну виставку-ярмарок

Православна ярмарка завжди викликає широкий інтерес як серед віруючих, так і серед пересічних громадян, які приїздять сюди з різних куточків Вінниччини та навіть сусідніх областей, щоб вшанувати православні святині, придбати духовну літературу, замовити молитви та просто поспілкуватись із священнослужителями.



Переглядів: 3800
Поширень: 0