Вчора о 4.10 у м. Вінниці в дорожньо-транспортній пригоді загинуло четверо людей, які перебували в автомобілі БМВ-525. В аварії залишилась живою одна з пасажирок іномарки, яка з політравмою госпіталізована до реанімаційного відділення міської лікарні.

За попередньою інформацією, сталося дотикове зіткнення автомобіля «БМВ-525», який рухався по вул. Брацлавській в м. Вінниці, з автомобілем «ВАЗ-21015» служби таксі. В результаті іномарка виїхала за межі проїзної частини та зіткнулася з будівлею магазину «Лакомка».

Жахлива ДТП у Вінниці: четверо людей загинуло, ще одна у реанімації в важкому стані

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм на місці події загинув водій «БМВ-525», 29-річний вінничанин, та троє пасажирів іномарки: 29-річний житель м. Вінниці та дві дівчини віком 23 роки, одна з яких проживала в обласному центрі, інша – в Тростянецькому районі.

Рідна сестра загиблої дівчини з Тростянецького району, віком 21 рік, у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні. У потерпілої констатували закриту черепно-мозкову травму та політравму.

Жахлива ДТП у Вінниці: четверо людей загинуло, ще одна у реанімації в важкому стані

Слідчо-оперативною групою поліції проведено огляд місця події. Наразі встановлюються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 9159
Поширень: 0