У Вінниці тривають роботи по встановленню дитячих та спортивних майданчиків. Днями завершилося облаштування такого мультикомплексу на перехресті вулиць Паліїв Яр та Гліба Успенського. Тривають роботи по встановленню дитячого та спортивного майданчиків на розі вул. Баженова та Тимошенка (колишня Якіра). Також ідуть підготовчі роботи по облаштуванню спортивних тренажерів у парку Дружби Народів. А у Лісопарку спортивно-ігровий мультикомплекс встановлюється за позабюджетні кошти.

У місті щороку збільшується кількість дитячих майданчиків та великих мультикомплексів. У 2016 році роботи по їх встановленню стартували у березні. Наразі вже облаштовано багатофункціональний дитячий та спортивно-тренажерний майданчики по вул.С.Зулінського,31 (Тарногродського) та по вул. Келецькій,90.

Також вінничани вже займаються на нових спортивно-тренажерних майданчиках по вул.О.Кобилянської,161-163, на розі вул.Чумацька-А.Турчановича та на пл. Шкільній. В цьому році вже облаштовано дитячий майданчик зі спортивними елементами на прибудинковій території по вул.Космонавтів,78, де мешканці виявили ініціативу взяти участь у фінансуванні його встановлення.

На Тяжилові та у Лісопарку встановлюють дитячі і спортивні майданчики

Днями завершилися роботи по будівництву дитячого та спортивного майданчиків на розі вул.Паліїв Яр та Г.Успенського на умовах співфінансування. Тут встановлено ігровий комплекс «Башта», огорожу, інформаційний стенд та 4 тренажери. Майданчик освітлено сучасними енергозберігаючими світлодіодними світильниками.

Зараз триває облаштування дитячого та спортивного майданчиків на розі вулиць Баженова та Тимошенка, що на Тяжилові. Наразі на спортивній частині встановлюють турніки, брусся та атлетичний комплекс. А на дитячій – вже є ігровий комплекс «Замок», тривають роботи по монтажу інших елементів, в тому числі пісочниці, якою зможуть користуватися діти з обмеженими функціональними можливостями. Вона розміщена на підвищенні, тому хлопчики та дівчатка, які пересуваються на візках, зможуть під’їхати до неї і погратись. Ці майданчики будуть завершені за умови сприятливої погоди до середини червня.

Щодо будівництва спортивного майданчика на території парку Дружби Народів на березі річки, то тут починаються підготовчі роботи. Загалом на цьому місці планується встановити 9 тренажерів та вуличну багатофункціональну мультифітнесстанцію для занять street workout.

Крім того, підходить до завершення облаштування дитячого містечка у Лісопарку. Тут полюбляють гуляти чимало вінничан, в тому числі мами з дітками, які неодноразово зверталися з проханням створити тут зону відпочинку. З ініціативи міського голови Сергія Моргунова спільно з вінницьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства було вирішено провести тут благоустрій та облаштувати дитяче містечко. Його встановили за позабюджетні кошти, залучивши підприємців. А департамент комунального господарства та благоустрою міської ради встановить тут ще ліхтарі, лавочки та зробить велодоріжку.



Переглядів: 6144
Поширень: 0