15 січня нове житло отримали працівники Міноборони, МВС, МНС, СБУ, Державної прикордонної служби, Державного департаменту з питань виконання покарань, Управління державної охорони, Генеральної прокуратури України. Також люди, які перебувають на обліку при виконкомі міської ради, підприємствах Українського товариства глухих і Українського товариства сліпих.

Ордери вінничанам видавали на квартири, які знаходяться у будинках з адресами вул. Червоноармійська, 1 та вул. Москаленка, 69. Для осіб, які потребують поліпшення житлових умов і перебувають на обліку при державних органах, виділено 106 квартир. Решта - для вінничан, які перебувають на обліку при виконкомі міської ради. 39 квартир отримали багатодітні сім\'ї та матері, яким присвоєно звання "Мати-героїня". Одержали житло і 36 осіб, які постраждали внаслідок ЧАЕС (1 і 2 категорії). Тепер мають власну нерухомість 23 інваліди ВВв і прирівняні до них у встановленому порядку особи. 8 квартир отримали вчителі та інші педагогічні працівники загальноосвітніх шкіл і професійно-технічних навчальних закладів.

Ордери на квартири вінничанам вручали Вінницький міський голова Володимир Гройсман та голова Вінницької обласної ради Григорій Заболотний.


Переглядів: 2850
Поширень: 0