В урочистому відкритті оновленого відділення взяв участь перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко, начальник філії Вінницького обласного управління «Ощадбанку» України Юрій Боковий, директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» Рая Панасюк та заступник міського голови Вінницької міської ради Галина Якубович.

Андрій Гижко оглянув банківське приміщення, ознайомився з принципом роботи його фахівців та поспілкувався з працівниками відділення.

«Відкриття такого роду банківського відділення в місті Вінниці є знаковою подією для всієї області, адже тут створені усі умови для того, аби люди з інвалідністю безперешкодно отримали необхідні банківські послуги. Важливим є і саме розташування банківського відділення - недалеко від центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія», що дасть можливість людям з особливими потребами без перешкод потрапити до банківського відділення», - повідомив Андрій Гижко.

У Вінниці відкрито перше інклюзивне банківське відділення

«Дане інклюзивне банківське відділення «Ощадбанк» є першим у місті Вінниця та шостим в Україні. В майбутньому планується відкриття Центрального банківського відділення по вулиці Соборній,а також декілька на території міста. Основне завдання, яке було поставлене перед нами – зручність, комфортність людей з інвалідністю та надання їм якісних послуг», - повідомив присутніх Юрій Боковий.

У інклюзивному відділенні працює 7 фахівців, які дбають про надання якісних банківських послуг. Для людей з вадами зору та слуху є пристосовані каси з спеціальним обладнанням. Вхід оснащений пандусом та поручнями для інвалідних візків.

У Вінниці відкрито перше інклюзивне банківське відділення

«Ми робимо все можливе, задля того, щоб люди з особливими потребами мали змогу відчувати себе повноцінними жителями Вінниччини», - наголосив Андрій Гижко.



Переглядів: 5320
Поширень: 0