Із завтрашнього дня з Вінницького аеропорту вилетить перший чартерний рейс до Анталії (Туреччина). Вильоти відбуватимуться по середах на 7 або 14 ночей. Перший літак відправиться 22 червня о 19.40 на 7 ночей. А з липня цим рейсом вінничани зможуть користуватися двічі на тиждень: у вівторок та п’ятницю.

Нещодавно з аеропорту «Вінниця» було запроваджено регулярні перевезення до Тель-Авіву. Ще один регулярний рейс Вінниця – Варшава – Вінниця стартує вже 27 червня. Також із завтрашнього дня вінничани зможуть літати до Анталії з місцевого аеропорту. 22 червня відбудеться перший чартерний рейс до Туреччини. Такими рейсами здебільшого користуються люди, які їдуть на відпочинок.

Вильоти проходитимуть по середах на 7 або 14 ночей. На літо заплановано близько 15 рейсів. Орієнтовний час перельоту – три години. На завтрашній рейс всі квитки вже викуплено (160 штук). Реєстрація починається за дві години до вильоту і закінчується за 40 хвилин до вильоту.

Нагадаємо, що для зручності пасажирів, які мають намір скористатися послугами авіаційного транспорту, комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» запровадила новий автобусний маршрут №33 «Барське шосе – Аеропорт».

Всю необхідну інформацію про маршрут автобуса і про роботу аеропорту (напрямки, розклад рейсів, правила реєстрації, особливості провезення багажу і інші необхідні пасажирам дані) можна дізнатись на сайті



Переглядів: 5679
Поширень: 0