Наприкінці червня розпочалися роботи по створенню парковки поблизу Центру матері та дитини з боку 1-го провулку Українського. Наразі там вже постелено близько 300 м2 нового асфальту. За умов сприятливої погоди роботи заплановано завершити через тиждень.

У місті продовжуються роботи по створенню паркувальних майданчиків. Так, нещодавно з’явилася парковка на півсотні місць по вулиці Хмельницьке шосе біля в’їзду до онкологічного диспансеру. А зараз тривають роботи біля Центру матері і дитини.

Раніше біля входу до Центру з боку 1-го провулку Українського не було спеціально відведених місць для паркування. Тому батьки маленьких пацієнтів паркувалися прямо біля входу, що спричиняло незручності для машин швидкої медичної допомоги, які прямували до приймального відділення лікарні. Тому було прийнято рішення облаштувати парковку вздовж дороги біля Центру.

Вже за тиждень біля Центру матері та дитини буде парковка на 15 місць

«Роботи по створенню парковки розпочалися з 24 червня. Наразі тут вже облаштовано близько 300 м2 нового асфальту», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.



Переглядів: 3749
Поширень: 0