Мережа діючих дитячих садочків Вінниці цьогоріч розшириться ще на 200 місць для вінницької малечі. Зокрема, нові групи з'являться у приміщеннях, де раніше розташовувалась школа мистецтв "Вишенька" (ДНЗ №73) та Центр "Гармонія" (ДНЗ №60).  В приміщенні садка №73 вже розпочалися ремонтні роботии - тут демонтували старі вікна, інженерні мережі тощо.  Про це на свой сторінці  у мережі Фейсбук повідомив міський голвоа Сергій Моргунов.

"В цьому році ми розширимо мережу діючих дитячих садків ще на 200 місць для діток. Це садочки №73 та №60. У 73-му ДНЗ буде створено 5 груп в тих приміщеннях, де до минулого року розташовувалась школа мистецтв «Вишенька».

Цього року у Вінницьких дитячих садочках створять групи ще для 200 діток

Цього року у Вінницьких дитячих садочках створять групи ще для 200 діток

Нагадаю, восени 2015-го вона справила новосілля в новому сучасному великому приміщенні по вулиці Порика. Реконструкція вивільнених приміщень у садочку №73 вже триває: розпочались роботи із демонтажу старих вікон, інженерних мереж, цієї частини покрівлі та розширення приміщення харчоблоку.

Цього року у Вінницьких дитячих садочках створять групи ще для 200 діток

Також цього року ми відремонтуємо групу в садку №60, де раніше знаходився муніципальний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія». З березня 2016-го він теж переїхав, отримавши власне приміщення по Винниченка, 5. Відповідно, є можливість створити додаткову групу в садочку", - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 2798
Поширень: 0