Анатолій ФейцаренкоВін помер у 2007 році, не доживши до свого 70-ліття та 35 ювілейного року роботи на посаді головного лікаря закладу. Анатолій Іванович був депутатом п’яти скликань Вінницької міської ради.

- Я хочу публічно засвідчити свою повагу до цієї людини, - зазначив мер Вінниці Володимир Гройсман. – Він був надзвичайно талановитим лікарем і керівником закладу. До того ж, він, як депутат по мажоритарних округах, був міським депутатом п’яти скликань. Він вмів працювати з людьми, і для депутатів завжди був вагомим авторитетом. Які б не були суперечки в корпусі, в присутності Анатолія Івановича всі затихали.

Вшанувати пам’ять Анатолія Фейцаренка зібрався весь медичний колектив, представники міської влади, парламентарі міської ради, політичні діячі міста.

- Він інколи йшов з роботи і зникав на кілька годин, - розповіла дружина Анатолія Фейцаренка Ася В’ячеславовна. – Його зустрічали на вулиці знайомі, сусіди, просили допомоги і він ніколи не відмовляв. Через це і затримувався. Інколи міг піднятися о третій ночі, щойно йому зателефонували і піти на роботу. І коли я його просила поберегти себе, завжди мені нагадував слова, які сказав ще перед весіллям: „Ася, я давав клятву Гіппократа і тому маю в будь-який час допомагати людям. Я тебе попереджаю про це, тому що це мій обов’язок”. Я навіть не знаю, як передати наскільки мені без нього важко.


Переглядів: 3926
Поширень: 0