Цього року у рамках капремонту у центральній міській бібліотеці замінили вікна зі сторони двору. Раніше тут були замінені вікна на енергоефективні з боку головного входу. Також цьогоріч в бібліотеці відремонтували дах будівлі, приміщення абонементу, юнацького відділу і відділу комплектування та обробки літератури з утепленням тощо.

Щороку центральну міську бібліотеку ім. Бевза відвідують понад 5тисяч вінничан різного віку. Тут створені сприятливі умови для людей на візках – зроблено пандус, приміщення, адаптовані для пересування людей на візках, відповідно облаштовано кімнату гігієни. У закладі діють гуртки та клуби за інтересами, у яких можуть займатись не лише діти, а й люди старшого віку, які, наприклад, цікавляться секретами освоєння основ комп’ютерної грамотності, діляться своїми враженнями від прочитаного. Відбувають літературні вечори, зустрічі з цікавими людьми.

Для створення більш комфортних умов для відвідувачів бібліотеки та підвищення енергоефективності закладу тут проводиться капітальний ремонт. «У цьому році в закладі продовжилися роботи з енергоефективності. Раніше тут були замінені вікна на енергоефективні з боку головного входу, а тепер – ще й зі сторони двору. Відремонтовано дах будівлі з утепленням, приміщення абонементу, юнацького відділу, відділу комплектування та обробки літератури, де в тому числі утеплили підлогу».– каже в.о. директора департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Крім того, у планах – завершити капітальний ремонт приміщення фойє та системи електропостачання. А також – закупити нові меблі, в тому числі стелажі та спеціальні меблі для дитячої ігрової кімнати.



Переглядів: 2883
Поширень: 0