Під час літніх канікул у загальнооствітніх закладах міста активно тривають ремонтні роботи. У школах проводять ремонти покрівель, утеплення фасадів, а на подвір'ях навчальних закладів №1,10 та 12 до початку навчального року з'являться нові спортмайданчики. На даний час триває реконструкція покрівлі в двох навчальних закладах - в 35-й школі, по вулиці Миколи Ващука, а також  в 20й школі на Малих Хуторах. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Вже кілька тижнів як триває реконструкція покрівлі школи №35, що по вулиці Миколи Ващука. Замість застарілого методу перекриття даху рубероїдом ми використали вже новий і перевірений варіант покриття – з полівінілхлоридної (ПВХ) мембрани. Цей матеріал володіє унікальними гідроізоляційними властивостями та здатний протистояти механічним впливам і поривам сильного вітру.

Покрівля такого типу забезпечує максимальний захист будівлі школи, так як має високу стійкість до опадів. Також перевагою такого перекриття є термін експлуатації, який становить 15 років.

У школах №35 та 20 триває реконструкція та утеплення покрівлі

Разом із облаштуванням сучасної покрівлі її утеплюють (так само, як ми це зробили в минулому році в сусідній 34-й школі, де цього року утеплено ще і фасад).

У школах №35 та 20 триває реконструкція та утеплення покрівлі

Утеплення даху вкрай важливе, оскільки через покрівлю втрачається до 25% загальних тепловтрат, і це є найбільш вразлива частина будь-якої будівлі.

У школах №35 та 20 триває реконструкція та утеплення покрівлі

На сьогодні тут проведено третю частину від запланованих обсягів. До нового навчального року будівельники повинні закінчити усі роботи. Минулого тижня розпочалась рекострукція даху школи №20 на Малих Хуторах.

У школах №35 та 20 триває реконструкція та утеплення покрівлі

Тут використають такі ж технології, як і в 35-ій школі. Також у цьому році ми вже завершили капітальний ремонт покрівель дитячого садочку №27 та школи №12, де замість шиферу використали металочерепицю.



Переглядів: 3773
Поширень: 0