У аварії, що сталась під Вінницею 30 липня, травми несумісні з життям отримали водії двох автомобілів. У лікарні під час надання медичної допомоги помер 62-річний водій мікроавтобусу «Volkswagen» та 34-річний водій «ВАЗ 21015».

30 липня близько пів першої години дня на об’їзній дорозі м. Вінниці зіткнулись чотири машини - «ВАЗ 21015», мікроавтобус «Volkswagen», «Nissan Qashqai» та молоковоз. Внаслідок зіткнення постраждали п’ятеро дорослих та п’ятеро дітей. Усі з травмами різного ступеню важкості були госпіталізовані до лікарні. Того ж дня у лікарні помер 62-річний водій мікроавтобусу «Volkswagen», житель Львівської області, який разом з дружиною, онуками та дітьми знайомих повертались додому. Загрози життю неповнолітніх пасажирів мікроавтобусу, вік яких від 9 до 17-років, немає.

31 липня у реанімаційному відділенні лікарні помер 34-річний водій машини «ВАЗ 21015», житель м. Вінниці.

Двоє водіїв, які постраждали в жахливій аварії на об'їзній дорозі 30 липня, загинули в лікарні

За попередніми даними слідства, аварія сталась внаслідок виїзду водія «ВАЗу» на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з мікроавтобусом. Від удару автівки відкинуло на інші транспортні засоби, які в цей час проїжджали повз них. Наразі призначено проведення ряду експертиз. Проводиться досудове розслідування.

Двоє водіїв, які постраждали в жахливій аварії на об'їзній дорозі 30 липня, загинули в лікарні

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 4912
Поширень: 0