Вчора в районі Лісопарку почали наносити розмітку холодним пластиком на двох пішохідних переходах. Розмітка з такого матеріалу служить довше (щонайменше 3 роки), не боїться перепадів температур та не тріскається. Крім того, холодний пластик має кращі світлотехнічні характеристики, відтак в складних погодних умовах видимість розмітки є кращою, ніж видимість розмітки звичайною фарбою. Після переходів на Хмельницькому шосе дорожники наноситимуть розмітку холодним пластиком на проспекті Юності, вулиці Скалецького, на перехресті вулиць Зодчих та Пирогова та інших. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив Сергій Моргунов.

"Працівники комунального підприємства «СМЕД ОДР» у місті почали наносити розмітку доріг холодним пластиком. Таку практику ми застосували вперше в 2008-му. Цей матеріал на відміну від фарби зарекомендував себе як більш довговічний, який не тріскається та не боїться перепадів температур.

В районі Лісопарку наносять спеціальну розмітку з холодного пластику

Також сприяє зниженню аварійності на дорогах за рахунок кращих світлотехнічних характеристик (забезпечується зокрема краща видимість в складних погодних умовах). Розмітка служить 3 роки, а на дорогах з менш інтенсивним трафіком – набагато більше. Зараз пріоритетним для нанесення такої розмітки є відремонтовані дороги міста з інтенсивним рухом транспорту.

В районі Лісопарку наносять спеціальну розмітку з холодного пластику

Розпочали з двох пішохідних переходів по вулиці Хмельницьке шосе в районі Лісопарку. Розмітку наносять червоно-білого кольору, тому що ця зона потребує підвищеної уваги від водіїв та пішоходів.

В районі Лісопарку наносять спеціальну розмітку з холодного пластику

Далі приступимо до пішохідних переходів по проспекту Юності, вулиці Скалецького, перехрестю Зодчих з Пирогова та інших", - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 4024
Поширень: 0