В місті триває процес встановлення нових сучасних зупинок від українського виробника. На даний час такі павільйони вже з'явились на трамвайних зупинка "Данила Галицького" та "Палац школярів", на Старому місті тощо. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

"Торік нашими службами було облаштовано трамвайну зупинку нового зразка по вулиці Хмельницька шосе біля «Книжки» навпроти входу в парк. У виготовлені павільйону використали якісні матеріали від українського виробника.

Тоді ж під час ремонту платформ ми вперше використали тактильну плитку, яка допоможе краще орієнтуватись вінничанам, які мають проблеми із зором.

Цього року на семи зупинках транспорту обладнають павільйони нового зразка

В цілому такий комплекс посадочного павільйону отримав досить багато схвальних відгуків. Тому в цьому році ми продовжили встановлювати зупинки такого зразка по Хмельницькому шосе по цій же стороні руху трамваїв.

Цього року на семи зупинках транспорту обладнають павільйони нового зразка

Всього їх буде таких сім. Наразі завершили облаштування вже другої платформи. Платформи вже з’явилась на зупинках трамваю «Данила Галицького» та «Палац школярів», наступною буде зупинка «Олександра Музики». Днями розпочали облаштовувати павільйон на одній з платформ (Данила Галицького).

Цього року на семи зупинках транспорту обладнають павільйони нового зразка

Також минулого тижня облаштували два посадочних павільйони на Старому місті біля авторинку, щоб людям було, де сховатись від негоди та не стояти під сонцем в очікуванні автобусу. Роботи тривають – в межах зупинок буде ще перекладено бордюр. Трохи раніше, ще на початку літа, вздовж проїжджої частини вулиці Тиврівське шосе наші служби побудували тут гілку зовнішнього освітлення" - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 3834
Поширень: 0