На вулицях Данила Нечая (по обидва боки), на ділянці від Гліба Успенського до Брацлавської, а також від вул. Чехова до вул. Баженова та на перехресті вулиць Чехова та Немирівське шосе комунальники завершили ремонт тротуару. На черзі - ремлонт тротуару на проспекті Юності та по вулиці Князів Коріатовичів. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав  мер Вінниці Сергій Моргунов.

"Продовжуємо ремонтувати тротуари. Нещодавно завершили облаштування пішохідної доріжки по вулиці Пирогова по іншу сторону від Ботанічого саду. Тут покладено майже 1800 м² асфальту, встановили бордюри та облаштували пандуси. Наступним етапом стане капремонт тротуару по проспекту Юності від Пирогова до вул.Андрія Первозванного.

Поблизу 25-ї школи на проспекті Юності та по вулиці Князів Коріатовичів триває ремонт тротуару

Також завершили асфальтувати тротуари по обидва боки вулиці Данила Нечая на ділянці від Гліба Успенського до Брацлавської. Провели ремонт тротуару в рамках реконструкції вулиці Ватутіна від Чехова до Баженова. Аналогічні роботи будуть проведені по цій вулиці далі до розворотного кільця по вулиці Лугова. Виконали й ремонт тротуару на перехресті Чехова та Немирівського шосе в сторону Тяжилова. Проведено і розширення тротуару по вулиці Волошковій (в рамках виконання робіт по одному з проектів-переможців програми «Бюджет громадських ініціатив»).

Поблизу 25-ї школи на проспекті Юності та по вулиці Князів Коріатовичів триває ремонт тротуару

Поблизу 25-ї школи на проспекті Юності та по вулиці Князів Коріатовичів триває ремонт тротуару

Наразі у місті тривають роботи по ремонту тротуару вулиці Князів Коріатовичів (ділянка від Соборної до Міліційної). Де є потреба і можливість, він буде розширений. Також йдуть роботи на проїзді від проспекту Юності до 25-ї школи. Тут буде заасфальтовано дорогу та облаштовано тротуарну зону" - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 3561
Поширень: 0