У Вінниці триває реалізація проектів, які перемогли у конкурсі "Бюджет громадських ініціатив". Так, зокрема, сьогодні на перехресті вулиць Немирівське шосе та Учительська встановили світлофор. Раніше тут був нерегульований пішохідний перехід, і діти з острахом переходили цю ділянку дороги, адже деякі водії не завжди зупинялись. Саме тому під час проведення конкурсу "Бюджет громадських ініціатив" було подано проект щодо встановлення світлофорного об'єкту, який набрав необхідну кількість голосів від вінничан і от сьогодні, 15 серпня, тут встановили світлофор.

Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

На перехресті вулиць Немирівське шосе та Учительській встановили світлофор

"Сьогодні на перехресті вулиць Немирівське шосе та Учительській працівники КП «СМЕД ОДР» встановили світлофорний об’єкт, де до цього був нерегульований пішохідний перехід. Ініціатором ідеї стала Оксана Святенко, яку підтримали мешканці мікрорайонів Олієжиркомбінату та Військового містечка.

На перехресті вулиць Немирівське шосе та Учительській встановили світлофор

І в результаті – цей проект під час загальноміського голосування став одним з переможців цьогорічного «Бюджету громадських ініціатив». Встановлений світлофорний об’єкт допоможе підвищити рівень безпеки дорожнього руху на цьому перехресті" - зазначив С. Моргунов.



Переглядів: 5312
Поширень: 0