З 15 липня триває прийом проектів для участі у програмі «Бюджет громадських ініціатив». Пропозиції городян, які стануть переможцями публічного відбору, будуть реалізовані у наступному році. Для того, щоб до конкурсу могло долучитися якомога більше вінничан, виконком міської ради прийняв рішення подовжити прийом заявок до 5 вересня.

В цьому році у Вінниці вперше було започатковано місцевий конкурс «Бюджет громадських ініціатив». Він передбачає залучення вінничан до розвитку власного міста. З-поміж ініціатив, які були подані на конкурс на початку цього року, шляхом голосування було відібрано 6 великих та 6 малих проектів. Реалізація більшості з них на сьогодні ще триває.

Для того, щоб визначити, які соціально важливі проекти по цьому конкурсу будуть реалізовуватися вже наступного року та передбачити на їх виконання кошти у міському бюджеті, з 15 липня розпочато збір заявок від вінничан.

На сьогодні на адресу конкурсу надійшло сім проектів. Але, враховуючи досвід попереднього етапу відбору, переважна більшість пропозицій надходить протягом останніх днів. Попередньо було визначено кінцеву дату прийняття проектних пропозицій 28 серпня, але в зв’язку з початком навчального року та підготовкою до святкування Дня міста, 11 серпня виконкомом міської ради було прийнято рішення подовжити збір пропозицій до 5 вересня.

З умовами подачі проектів на конкурс можна ознайомитися за посиланням.



Переглядів: 3254
Поширень: 0