Вінниця дочекалася! 14 вересня о 20.00 у «Мегамоллі» пройде грандіозний концерт від найпопулярнішого, найхітовішого, найкреативнішого і найулюбленішого дуету України – Потапа і Насті!

«10 років. Золоті Кити» – це ексклюзивне шоу, яким Потап і Настя до свого 10-річчя вирішили порадувати мільйонів фанів у масштабному турі рідною Україною.

– Ми не акули шоу-бізнесу і навіть не дельфіни, у цей вечір Потап і Настя перетворяться у золотих китів! Не багато артистів можуть залишатися на вершині успіху протягом десяти років. Ми намагалися писати погані пісні — у нас це не вийшло, ми намагалися розходитися — не виходило, Потап і Настя — це тетріс, у якому один блок ідеально підходить іншому, — відзначає Потап. - Готуючись до концерту «10 років. Золоті Кити», ми хотіли наповнити його цікавим змістом, «присипавши» золотий пилом.

– «10 років. Золоті Кити» – це жирні три крапки у нашій творчій історії. Ми довго і багато працювали, щоб представити це шоу! І ми віримо, що воно надихне кожного, хто стане його глядачем, - переконана Настя. - Адже музична місія Потапа і Насті – нести любов, добро і об’єднувати людей!

Для вінничан артисти наживо виконають всі свої найкращі хіти і запалять Вінницю своєю невгамовною енергією, іскрометним гумором, запальними танцями і невичерпним оптимізмом.

– «Мегамолл» вміщує 3000 глядачів! Тому приходьте всією родиною, щоб кожен мав змогу стати частинкою цього незабутнього і феєричного свята гарного настрою і веселої музики! - запрошують організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Від дня свого першого концерту у травні 2006 року на «Таврійських іграх» Потап і Настя по праву завоювали звання легенд, перетворилися не просто в акул шоу-бізнесу, а у золотих китів, що фонтанують хітами, які одразу стають народними.

14 вересня Потап і Настя постануть перед вінничанами в нових «золотих» образах, створенням яких займався знаменитий український стиліст Євгеній Кириєнко. Сама ж програма складена зі всіх найяскравіших хітів групи за 10 років: «Не пара», «На раЁне», «Крепкиеорешки», «Не люби мне мозги», «Все пучком», «Мы отменяем К. С.», «Прилетело», «РуРуРу», «Уди уди», «Бумдиггибай», «Стиль собачки», «Кончиками пальцев», «Умамы» та багато інших.

Кожний номер шоу стане окремою історією завдяки вражаючим спецефектам і ексклюзивному візуальному оформленню, яке спеціально для групи створили талановиті режисери, що працювали на телешоу «Голос країни».

За 10 років на сцені Потап і Настя випустили 5 альбомів, 28 кліпів і знайшли найважливіше для артиста – любов публіки. Ексцентричні і яскраві, хітові і мелодійні – Потап і Настя завжди були цікаві аудиторії різного віку – від малих діток до представників старшого покоління.

Величезний успіх і популярність цього тандему не випадковий, адже кожний їхній номер, кожний трек і концерт перетворюється у веселий карнавал, ексцентричну виставу або несподіваний розіграш, тому не дивно, що гастролі артистів розписані на роки вперед, а квитки на концерти розкуповують із появою перших афіш.

Легендарний дует вміє робити свої концерти незабутніми – кожний виступ ПОТАПА і НАСТІ сповнений бешкетними веселощами, чудовою музикою і гарними несподіваними сюрпризами.

Красуня НАСТЯ на сцені - це справжній вибух емоцій, що повністю поглинає глядача і заворожує його своїм розкішним голосом і вродою.

Синьйор ПОТАП — це суцільна харизма! Колеги-артисти називають його шоу-бізнесовим генієм і гостем на нашій планеті, який прилетів писати хіти. А глядачі обожнюють за невичерпний креатив, відкритість і відмінне почуття гумору, адже на концертах ПОТАП обожнює радувати всіх своїми жартами і раптовими інтерактивами.

 14 вересня Вінниця побачить грандіозне шоу Потапа і Насті «10 років. Золоті кити»!

Виступи цього легендарного дуету дійсно незабутні! Людям потрібне свято і ПОТАП і НАСТЯ, як ніхто, вміють його створити!

Концерти ПОТАПА і НАСТІ – це феєрверк емоцій і справжня панацея від поганого настрою. Це ковток свіжого повітря, заряд любові, добра і тепла! А оскільки нинішній ювілейний тур для артистів дуже особливий, вони приготували багато сюрпризів, якими приємно здивують вінничан.

– Ми привеземо гарний настрій! У новому турі буде багато несподіванок, - з посмішкою обіцяє Настя. - Концерт буде дуже позитивним, як і вся наша творчість!

Не пропустіть шоу Потапа і Насті «10 років. Золоті Кити» 14 вересня о 20.00 у ТРЦ «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17).

Купуйте квитки на концерт на сайті bilet.vn.ua, у касах ТРЦ «Мегамолл» (1 поверх), ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ, «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів, а також за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 14 вересня Вінниця побачить грандіозне шоу Потапа і Насті «10 років. Золоті кити»!



Переглядів: 5185
Поширень: 0