3 вересня з 14.30 до 18.00 на площі Європейській вдруге відбудеться фестиваль «Вінничани мають таланти». Його організатором є ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради.

«Розпочнеться фестиваль о 14.30 із параду учасників, а о 15.00 мешканців та гостей міста запрошують  приєднатись до флешмобу «Я люблю Вінницю» та разом привітати рідне місто із днем народження.

Приємно, що задавати ритм та підтримувати дух цьогорічного фестивалю будуть яскраві та позитивні ведучі, відомі зірки телебачення Ольга Сольвар та Катерина Фостик» - розповідає Ірина Борзова, організатор фестивалю «Вінничани мають таланти».

До Дня міста у Вінниці пройде фестиваль "Вінничани мають таланти"

З 15.00 до 17.00 відбудеться грандіозний гала концерт за участі оригінальних, яскравих і творчих вінничан, а також гостей із Жмеринки, Немирова, Калинівки та Києва. Мешканці та гості міста зможуть побачити запальні танцювальні номери, почути чудові пісні, насолодитись грою на баяні, переглянути створення портрету Шевченка на полотні у техніці батік та підняти настрій гуморесками.

Нагороджуватимуть учасників фестивалю відомі зірки, серед яких актори телевізійного скетчкому «Країна У» Ірина Сопонару, Юрій Ткач та Дмитро Голубєв, міс Вінниця Лілія Поліщук, міс України Ярослава Куряча, телевізійні ведучі Анна Турапіна та Роман Гах та інші знаменитості Вінниці.

О 17.00 розпочне свій виступ спеціальний гість фестивалю – гурт «НАТОЛІЧ», Вони є учасниками багатьох фестивалів та проектів. За версією конкурсу від «Просто Радіо» «Rock The Nation» коллектив увійшов до 5-ки найпрогресивніших рок-гуртів України.

У день міста у Вінниці відбудеться фестиваль «Вінничани мають таланти 2016»

Тож запрошуємо приєднатись до фестивалю «Вінничани мають таланти» та разом відзначити день народження міста Вінниці.



Переглядів: 3551
Поширень: 0