Турнір проходив у будівлі спортивної школи №6. Баталії розгонулись серед 45 учасників різного віку.

Перемогу здобув міжнародний майстер житомирянин Володимир Ревуцький, в активі якого 8,5 очок з 10 можливих.

Таку ж саму кількість очок набрав сильний КМС з Вінниці Олег Яворський, який поступився своєму більш досвідченому опоненту тільки по додатковому коефіцієнту і в результаті посів друге місце.

Трійку замкнув молодий Вінничанин Щербина Дмитро, КМС та учень спортивної школи, який вже добряче наступає на п’яти старшим. Кращою серед дівчат виявилась Іщенко Ірина, іншим дівчатам важкувато було з нею конкурувати, друге місце у Степанюк Каріни а третє у Біляк Вікторії, всі вони учениці спортивної школи.

Відбувся відкритий міський турнір з шахів присвячений «25-річниці Незалежності України».

В категорії ветеранів першість здобув Бузько Віктор КМС з Козятина, друге у Большунова Євгена КМС з Вінниці і третє у Фіногєєва Дмитра КМС з Літина.

Також були нагороджені діти до 12 років, кращим серед дітей виявився Станіславський Богдан, на другому місці Валов Максим і третє у Яремчука Володимира, всі вони дуже перспективні вихованці спортивної школи.

На турнірі було встановлено два спеціальних приза по рейтингу. В категорії шахістів з рейтингом до 1900 впевнену перемогу здобув Жуковський Михайло. В категорії шахістів з рейтингом до 2100 кращим виявився досвідчений Бурлачук В’ячеслав.



Переглядів: 2683
Поширень: 0