Напередодні нового навчального року, вже традиційно, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які йдуть у перший клас, зустрілися з міським головою Сергієм Моргуновим. Він ділився з хлопчиками та дівчатками своїми шкільними спогадами, запитував, де вони навчатимуться. Майбутні першокласники отримали в подарунок канцтовари, солодощі та грошову допомогу.

В цьому році зустрітися з міським головою прийшло дев’ять дітей зі своїми опікунами та прийомними батьками. Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Діти казали, що готові йти до школи, вже познайомилися з класними керівниками і хочуть навчатися. Також сподіваються, що у них буде багато друзів серед однокласників.

Сергій Моргунов зустрівся з майбутніми першокласниками, які подарували йому «Голубів миру» (фото)

Майбутні першокласники подарували міському голові та своїм опікунам паперових голубів, яких зробили напередодні на майстер-класі у рамках проекту «Діти - дітям». А також – розповідали вірші про любов до України та рідного міста.

«Головне, щоб ви отримали максимум задоволення від навчання, подружили зі своїми однокласниками, любили своїх вчителів. І щоб свою першу вчительку пам’ятали все життя. А вчителі у нас – найкращі в Україні. Саме важливе – навчатись, адже це інвестиція у ваше майбутнє. А ті, хто дуже гарно завершить навчальний рік, отримає від міської ради подарунки», – сказав на зустрічі з першачками Сергій Моргунов.

Сергій Моргунов зустрівся з майбутніми першокласниками, які подарували йому «Голубів миру» (фото)

Діти розповідали, до яких шкіл вони підуть. Ангеліна, яка хоче стати лікарем, навчатиметься у школі №5. Ілля піде до ЗШ №26. «Я вже знаю своїх однокласників, ми з ними навчались ще в дошколярику. Сьогодні мені подарували пенал з ручками, олівцями, зошитами та іншими речами, які я буду використовувати в школі. Мрію стати будівельником і будувати житло», – каже Ілля.

Сергій Моргунов зустрівся з майбутніми першокласниками, які подарували йому «Голубів миру» (фото)

«Я дуже вдячна за таку теплу зустріч, адже діти відчувають турботу від міської ради, вони розуміють, що ними цікавляться, що їх не залишають», – зазначила Ірина Юріївна, яка прийшла на зустріч разом з майбутнім першокласником Олегом.



Переглядів: 3327
Поширень: 0