На 69 засідання комісії надано 13 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 8 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 5 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про надання в оренду земельної ділянки - 1, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 3, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки натурі (на місцевості) – 2, про надання земельної ділянки в постійне користування – 1, про скасування розпорядження голови Немирівської райдержадміністрації від 29.12.2009 року №709 - 1, про укладання договору оренди водного об’єкту– 2;про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду – 3.

Розглянуто питання надання земельних ділянок 75 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Крім того, на обговорення комісії винесено 2 питання Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області та Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Під час роботи комісії розглянуто всі питання, винесені на порядок денний.

За результатами роботи комісії погоджено 12 проектів розпоряджень голови облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. 1 проект розпорядження голови облдержадміністрації вирішено розглянути після додаткового вивчення.

Погоджено надання земельних ділянок 75 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Комісією розглянуто винесені на обговорення питання та внесено пропозиції про вжиття відповідних заходів щодо їх вирішення.



Переглядів: 2056
Поширень: 0