Символічну стрічку на відкритті спортивного осередку школи перерізали Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, директор школи №10 Світлана Куца та інвестор і меценат Володимир Хоменко, який власним коштом виконав реконструкцію спортивного ядра закладу.

«Сьогодні хвилююча подія – я хочу привітати усіх з Днем знань, а вас – і з відкриттям сучасного і якісного спортивного комплексу. Я переконаний, що ця школа отримала достойне спортивне ядро, і тепер діти зможуть займатися фізкультурою і спортом в гарних умовах. І за це ми в першу чергу повинні подякувати інвестору та меценату Володимиру Хоменко. Це якраз той приклад соціально відповідального бізнесу, коли людина не просто прийшла щось зробити, а реалізувала дійсно дуже потрібний і важливий для міста проект. Побільше б таких людей. Тільки сильна територіальна громада може створити комфортні умови для проживання у рідному місті», – сказав на святі мер міста Сергій Моргунов.

 1 вересня у школі №10 відкрито якісний та сучасний спортивний комплекс

Голова Вінницької ОДА Валерій Коровій вважає, що новий спортивний комплекс - це ще одна перлина нашого міста, і додав: «Насправді сьогодні дуже чудова подія. В цей час, коли дуже непросто, ми бачимо, що ситуація навколо України накручена і спрямована на те, щоб залякати, щоб не дати волю людям, щоб ми не вірили в завтрашній день. А сьогоднішня подія якраз говорить про те, що ми рухаємось вперед попри все!».

 1 вересня у школі №10 відкрито якісний та сучасний спортивний комплекс

Сам інвестор Володимир Хоменко, який здійснив реконструкцію спортивного комплексу, був небагатослівний, але щирий. Він сказав, що любить рідне місто, тому і надалі буде робити свій внесок у його розвиток.

 1 вересня у школі №10 відкрито якісний та сучасний спортивний комплекс

Нове спортивне ядро 10-ї школи побудовано за європейськими стандартами. Спортивний комплекс має загальну площу 4,3 тис. м2. До нього входять: міні-футбольне поле, баскетбольний, волейбольний та гандбольний майданчики, бігові доріжки, майданчики з силовими тренажерами та для занять street workout. Для зручності юних спортсменів тут також облаштовано роздягальні, душові кімнати та туалети для хлопчиків і дівчаток. А для учнів початкової школи встановлено дитячий ігровий майданчик.



Переглядів: 9255
Поширень: 0