Свято, яке ще маловідоме в Україні, яке так потрібно нашому суспільству. Цей день має стати поштовхом та прикладом для інших. Нехай 17 лютого, це будуть флеш-моби і акції, але така масовість добрих та гарних вчинків цього дня не повинна залишитись непоміченою, без наслідків і ми впевненні, що у серцях людей прокинеться той світлячок, який буде дарувати добро кожному щодня!

Та для того аби свято відбулось: Вінничани ми запрошуємо вас прийняти активну участь у заходах, які будуть відбуватись 17 лютого у місті!

Вінниця покаже приклад усій Україні, поширюючи вірус “Епідемії Доброти”, через такі благодійні акції, які повинні стати закономірністю:

  • Чарівна скринька: перший публічний флешмоб, який буде відбуватись на площі Театральна, де будуть зібрані усі посланці доброти і разом відкриємо скриньку добра;
  • поступись місцем в транспорті: посланці доброти(хлопці) будуть заходити у трамваї та тролейбуси на кінцевих зупинках; їхати 2-3 зупинки і після віршика, який зачитає водій, посланці всі одночасно встануть і наглядно звільнять місце для жінок.
  • будуть роздаватись карточки "Дякую" та "Посміхнись": у декількох різних місцях Вінниці посланці доброти роздаватимуть картки посміхнись, чим будуть підіймати настрій перехожим. Також будуть роздавати картки дякую, водіям , кондукторам, продавцям та іншим людям, які заслуговують на подяку;
  • нагодуй горобчика: у парках посланці доброти разом з дітками будуть годувати горобчиків, заздалегідь підготовленим кормом;
  • стрічка добра: у кожного посланця доброти, який буде приймати участь у цьому флешмобі будуть три стрічки: одна – буде прив’язана на руці у посланця, на другій буде позитивний надпис, а третя – буде без надпису. Учасник флешмобу підходить до перехожого, зав’язує йому стрічку, яка, на його думку, відповідає людині, а іншу дає йому і каже, щоб перехожий зробив свій надпис і віддав незнайомі людині, яка зробила, на його думку, гарну справу;
  • кулька світла: посланці доброти будуть роздавати кульки діткам на вулиці, всередині кульки буде гарне побажання;
  • кредит доброти: сюрприз для перехожих;
  • веселі хлопавки: сюрприз для перехожих;
  • світлячки доброти: сюрприз для перехожих.

А також багато інших флешмобів, акцій, заходів.
В рамках «Епідемії доброти» відбуваються такі постійні благодійні програми:

  • “Допомогти просто” – в рамках цієї благодійної програми ви можете віддавати речі, які вам не потрібні, а ми їх відвеземо у дитячі будинки, малозабезпечені сім’ї, притулок для собак.
  • “Комп’ютер другу” – суть програми полягає у тому, що усі, в кого є робоча комп’ютерна техніка, яка вже не потрібна, можуть принести до організаторів, а вони передадуть її людям з обмеженими фізичними можливостями.
  • “Подаруй дітям казку” – в рамках цієї програми волонтери під час різних свят, збирали кошти для створення у дитячому будинку школи самореалізації.
  • “Реєстр гарних справ” – на сайтах організаторів та місцевих видань, будуть створенні рубрики, в яких будуть друкуватись гарні вчинки, про які повідомлятиме місцева громада.
  • “Веселий лікар” – програма в рамках якої, ініціативні групи відвідують дітей, що перебувають у лікарнях, показують їм вистави, граються з ними, читають, проводять пізнавальні зустрічі, що сприяє швидшому одужанню хворих.

Детальніше про програми можна дізнатись на сайтах організаторів. Запрошуємо усіх бажаючих приєднатись до будь-якої благодійної програми. Ми чекаємо на ваш дзвінок!

Запрошуємо громадські, благодійні організації, гуртки та усіх активних та ініціативних долучитись до проекту «Епідемія доброти», якщо у вашій діяльності є програми, які спрямовані на популяризацію гарних справ та доброти – пропонуємо приєднуватись і разом поширювати та інформувати населення про заходи та акції, що проходять у нашому місті.

Також запрошуємо долучитись до благодійної програми «Реєстр гарних справ», де ми усі разом будемо формувати так звану базу даних добрих вчинків, для того аби відволікти суспільство від бруду, яким заповнений інформаційний простір, адже насправді людям потрібно показати, що добро існує, як і співчуття, дружба, любов, підтримка та ще багато позитивних якостей та явищ!

Зробимо наше місто добрішим, толерантнішим, найкращим разом!

Заразитись позитивним вірусом доброти можна за тел.:

  • 063 286 58 48 Дмитро Дідик
  • 096 915 86 40 Альона Кирилюк

Детальну інформацію про “Епідемію Доброти” шукайте на сайтах організаторів:


Переглядів: 5557
Поширень: 0