Сьогодні о 8.15 на автошляху Стрий-Кіровоград-Знамянка в районі об’їзної дороги м. Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів, в результаті чого двоє осіб були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.

За попередніми даними слідства, автомобіль «Фольксваген» виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого сталося лобове зіткнення з автомобілем «Хюндай-Соната». Незначне пошкодження отримав автомобіль «Хонда», який рухався за «Хюндай-Соната» та не встиг загальмувати.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з тілесними ушкодженнями госпіталізовані водії автівок «Фольксваген» та «Хюндай-Соната».

В районі об’їзної дороги сталось ДТП за участю трьох атомобілей

На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. Проводяться першочергові слідчі дії. Поліція з’ясовує обставини та причини аварії.

В районі об’їзної дороги сталось ДТП за участю трьох атомобілей

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 286 Кримінального кодекс України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 4589
Поширень: 0