2 вересня 2016 року на Європейській площі, біля Вежі відбувся захід «Чим пишаються вінничани» ініційований громадською організацією «Вінницька Європейська Стратегія».

Організатори презентували 25 найбільших здобутків міста Вінниці, які були визначенні в процесі проведеного опитування серед мешканців Вінниці.

Опитування проводилось волонтерами громадської організації «Вінницька Європейська Стратегія». Було опитано 400 респондентів це приблизно 0,1% від мешканців міста. За рейтингом визначено 25 найбільших здобутків Вінниці. Загалом було названо понад сотню різних варіантів і це свідчить про те, що нам насправді є чим пишатися.

Тож, маємо такі результати:

У Вінниці назвали головні здобутки міста

Також були названі цікаві варіанти: студентське місто, гарні дівчата, єдина система громадських петицій, каналізаційні люки зі смайликами та багато інших...

Вінничани визначили 25 найбільших здобутків міста

«Чудовий захід! Приємно відзначити, що у нашому місті робляться дороги європейського стандарту, велика подяка міському голові Сергію Моргунову, за те що піклується про місто. Вечорами стало дуже приємно прогулюватись по місту, а головне безпечно! Так як часто користуюсь велосипедом, приємно відзначити про велику кількість велосипедних доріжок»: зазначив Кислиця Богдан, учасник обговорення про «Чим пишаються вінничани».

Вінничани визначили 25 найбільших здобутків міста

«Вінниця вирізняється своїм добрим самоврядуванням. І якраз ініційоване нами опитування підтвердило той факт, що вінничани дійсно пишаються своїм містом та люблять його. А ще гордо відповідають, що я вінничанин чи вінничанка. І найперше чим на мою думку ми маємо пишатися так це самими людьми, які живуть і працюють для розвитку свого міста» розповідає організатор акції Накорчевська Юлія, керівник проектів ГО «Вінницька Європейська Стратегія».

По презентації результатів опитування відбулось обговорення серед експертів та активістів нашого міста, серед яких Власюк Павло, Дмитро Мира (Молодіжна рада Вінниці), Леся Найчук (БФ «Подільська громада»), Христина Дідик (Інститут «Республіка») та інші. Окрім цього учасники та перехожі змогли візуально побачити світлини, які відображають основні здобутки міста.



Переглядів: 3815
Поширень: 0