У Вінниці продовжуються роботи для підвищення енергоефективності багатоповерхівок. У цьому році за програмою співфінансування (70Х30) вже проведено часткове утеплення фасадів шести будинків. Ще роботи тривають на дванадцяти висотках.

На сьогоднішній день у місті 95% квартир у багатоповерхових будинках приватизовані. Їхні власники дедалі частіше проявляють розуміння того, що саме вони можуть найкраще слідкувати за станом як свого житла, так і місць загального користування. Як результат – у місті активно проводиться капітальний ремонт різних елементів багатоквартирних будинків за рахунок співфінансування. Наприклад, заміна вікон у під’їздах, відновлення дахів, мереж, міжпанельних стиків, тощо.

«Вже проведено часткове утеплення фасадів на 6 будинках: по вул. Янгеля (колишня Фрунзе),75, вул.М.Литвиненко-Вольгемут (колишня Литвиненко),21,23,44, вул. К.Василенка 6а (колишня 30-річчя Перемоги), та Космонавтів,6», – каже в.о. директора департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Тривають роботи по утепленню фасадів на 12 будинках за адресами: просп. Коцюбинського,78, вул. М. Литвиненко - Вольгемут, 21, 23, вул. В. Порика,15, просп.Юності,75, вул. Стеценка,27, К.Василенка (колишня 30-річчя Перемоги),6а, архітектора Артинова,55, Стуса,14, Учительська,10, Маліновського,17, К.Каріатовичів (колишня Свердлова),155.

 



Переглядів: 2838
Поширень: 0