Завершився капітальний ремонт дорожнього покриття проїздів від вулиці М. Ващука біля шкіл №34 та №35. Загалом тут було заасфальтовано 600 м2 дороги, встановлено 240 метрів бордюру.

Останнім часом територія на Вишеньці біля шкіл №34 та №35 активно розвивається. Кілька років тому тут був збудований перший у місті стадіон зі штучним покриттям. У 2014 році в цьому районі покращилось транспортне сполучення – було побудовано трамвайну лінію, яка з’єднала вулицю Келецьку з Барським шосе.

Територія навчального закладу №35 поповнилась спортивно-ігровим мультикомплексом. У 34-ій школі проведено повну термореновацію приміщення, а на фасаді з’явився об’ємний мурал-арт «Місто знань».

У Вінниці капітально відремонтували проїзди біля шкіл №№34 і 35

В цьому році комунальні служби взялись за відновлення дорожнього покриття біля цих шкіл. «Днями завершився капітальний ремонт проїздів від вулиці М. Ващука поблизу двох шкіл – №№34 та 35. Асфальт, який тут був раніше, з часом зіпсувався, тому було прийнято рішення його відремонтувати. Враховуючи, що цією ділякою дороги користується багато вінничан, завдяки проведеним роботам, людям буде комфортніше пересуватись цими проїздами», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко.



Переглядів: 3779
Поширень: 0