З метою сприяння забезпеченню населення сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробників щосуботи з 24 вересня по 5 листопада 2016 року у м. Вінниці на території біля ТЦ «ШОК» (район «Вишенька», вул. Келецька, 117б) відбудуться осінні сільськогосподарські ярмарки з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів.

До участі у ярмарку будуть залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів. Про це йдеться в розпорядженні голови обласної державної адміністрації від 12 вересня 2016 року №657 «Про проведення осінніх сільськогосподарських ярмарків».

Для тих, хто бажає взяти участь в продажі своєї продукції за довідками звертатися до відділу внутрішньої торгівлі, сфери послуг та нормованого забезпечення Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, тел. 66-11-80.



Переглядів: 4050
Поширень: 0