На минулому тижні розпочався капітальний ремонт ділянки тротуару по вулиці Келецькій. До кінця жовтня за умов сприятливої погоди планується заасфальтувати 1800 м2 тротуару по парній стороні від вулиці Д.Галицького (колишня 40-річчя Перемоги ) до провулку А.Амосова (колишня Медведєва). У рамках робіт тут серед іншого будуть облаштовані пандуси для людей з обмеженими фізичними можливостями та мам з колясками.

У місті продовжується роботи по капітальному ремонту тротуарів. Нещодавно заасфальтовано ділянку по 2-му провулку Хмельницьке шосе. Також заасфальтували парну пішохідну частину вулиці Амосова від Писарєва до Данила Галицького, тротуар по обидва боки вулиці Князів Коріатовичів від Соборної до вулиці Шолом-Алейхема.

Потребував капітального ремонту й тротуар на ділянці по вулиці Келецькій: парна сторона від вулиці Д.Галицького до провулка М.Амосова. Тут розпочались роботи 12 вересня.

У Вінниці асфальтують тротуар по вул. Келецькій

«У рамках ремонту буде піднято бордюр, демонтовано старе покриття, відновлено щебеневу основу тротуару, відремонтовано оглядові колодязі. Після цього – облаштовано нове асфальтобетонне покриття та буде зроблено пандуси», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко.



Переглядів: 3979
Поширень: 0