Вчора з офіційним візитом відвідав Вінниччину посол Канади в Україні Роман Ващук. Перебуваючи в області дипломат відвідав місто Хмільник та село Северинівка Жмеринського району, адже саме в них впроваджуються проекти, реалізовані за кошти Канадського уряду.

Так, в Хмільнику стартувала реалізація проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. В рамках проекту заплановано розробку стратегії розвитку туризму «Курортополіс» м. Хмільника, а також інші заходи, пов’язані з посиленням спроможності громади та розвитку малого і середнього бізнесу.

Також, в ході візиту посол обговорив перспективи співпраці із підприємцями Хмільника та ознайомився з роботою і матеріально-технічною базою санаторію «Радон».

У селі Северинівка, Жмеринського району, посол ознайомився з реалізацією проекту «Український шлях самоврядування», який співфінансується польсько-канадською програмою розвитку демократії та урядом Канади. Дипломат провів зустріч з активом громади та учасниками проекту, відвідав лікарську амбулаторію, дитячий садок та сільський клуб.



Переглядів: 2584
Поширень: 0