24 вересня на території біля ТЦ «ШОК» відкрито першу суботню сільськогосподарську ярмарку. За словами директора Департаменту агропромислового розвитку Миколи Неїлика всього таких ярмарків буде 7, остання відбудеться 5 листопада.

Цьогоріч на ярмарку представлено продукцію більше 200 виробників. Серед них виробники м’ясних та ковбасних виробів, м’яса, курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів.

Минулої суботи біля "ШОКу" відбувся традиційний сільгоспярмарок

За словами першого заступника голови Вінницької ОДА Андрія Гижка, незважаючи на несприятливі погодні умови, враження від осінньої ярмарки найкращі, адже є ряд продукції яку презентовано тут вперше, тому вибирати споживачам є з чого. «Цей ярмарок є стартовим, тобто першим цього сезону. Я приємно здивований, адже пройшовши територією побачив, що цьогоріч досить помірні ціни на продукції, і не спостерігається тенденції підвищення цін на окремі продукти. Також представлено широкий асортимент – більше 200-сот машин, а минулих років було не більше 180 виробників. Позитивним є те, що самі виробники вже виявляють бажання взяти участь у ярмарку. В майбутньому очікуємо що кожну суботу виробників буде більше», - повідомив посадовець.



Переглядів: 4820
Поширень: 0