7 жовтня весь світ святкує найпозитивніше національне свято – День Посмішки, яке збирає мільйони посмішок у всьому світі. Цей день присвячується гарному настрою та проходить під гаслом «Зроби добру справу - допоможи з'явитися хоча б одній посмішці».

Символом свята являється смайлик, якого створив  американский художник Гарві Белл ще у 1963.

Цього року Вінниця теж вирішила долучитися до святкування, та започаткувати у нашому місті хорошу традицію проведення Smile fest’у. На якому організатори будуть намагатися відтворити доброзичливу атмосферу свята.

Мешканців та гостей міста чекає різноманітна культурно-розважальна програма. На святі гармонійно поєднаються безліч тематичних локацій на будь який смак. Ви зможете долучитись до  смайл параду, скуштувати різноманітні смаколики на  фестивалі смішної кухні, перевірити свою швидкість у спортивних смайл-змаганнях, та багато іншого. Діток будуть розважати дослідники з хімічної лабораторії та різноманітні ляльки велетні. Також, на святі вас чекає безліч сюрпризів та конкурсів і частування величезним тортом у вигляді смайлика. А на завершення Smile fest’у вас чекатиме вечір іронічної поезії з відомими артистами.

Серед співорганізаторів фестивалю представники різних організацій: ГО «Вінницька Європейська Стратегія», ГО «Творче покоління», Молодіжна рада Вінниці, БФ «Подільська громада», КП «Спорт для всіх», ГО «Фундація регіональних ініціатив», ВІП «Вежа».

Посмішка - це диво, за допомогою якого в світі стає якось затишніше та тепліше. Всесвітній день посмішки - це ще один день року, щоб зосередитися на добрі справи та подарувати посмішку оточуючим. Тому, давайте повною мірою використовувати цей день.



Переглядів: 2587
Поширень: 0