Два десятка чоловіків за допомогою троса намагалися витягнути з річки Південний Буг затонувший неподалік від «Київського» мосту прогулянковий катер.

За словами рибалок, яких тут було чимало і на березі, і в човнах, катер налетів на підводний камінь і перекинувся. На борту було кілька чоловік. Вони опинилися у воді приблизно в тридцяти метрах від берега. Принаймні один почав тонути. Його витягли на сушу і завантажили в швидко прибувшу машину «Швидкої допомоги».

Поблизу "Київського" мосту затонув  прогулянковий катер

Суденце, яке потрапило в аварію, підтягнули до берега, проте повністю витягнути його з води не вдалося навіть двом десяткам хлопців, які з усієї сили напружували канат, що пару разів обривався.

Поблизу "Київського" мосту затонув  прогулянковий катер

Лежавший кілем догори катер набрав кілька тонн води. До місця аварії підійшли ще пару катерів, люди з борта підказували, як зручніше витягнути з річки затонулу посудину. Все це відбувалося в сутінках, 1 жовтня, близько 18.30. Всі, хто був на катері - неушкоджені і, будемо сподіватися, здорові, не дивлячись на незаплановане «купання» в досить холодній воді.



Переглядів: 5388
Поширень: 0