З 10 жовтня подати заявку на участь у міській програмі «Муніципальне житло м.Вінниця» можна звернувшись до консультанта Прозорого офісу. Прийом громадян здійснюватиметься відповідно до графіка роботи Центру адміністративних послуг. У консультанта також можна отримати і інформацію щодо умов участі в Програмі.

Кількість послуг, які вінничани можуть отримати в Прозорих офісах, постійно збільшується. Це дає можливість городянам в зручних, комфортних умовах отримати максимально якісну послугу. Відсьогодні у центральному Прозорому офісі за адресою: вулиця Соборна,59 розпочато прийом громадян, які хочуть стати учасниками міської програми «Муніципальне житло міста Вінниця».

Прийом консультантом, як у будь-якому з Центрів адміністративних послуг Вінниці, проводиться відповідно до електронної черги. Скориставшись терміналом людина отримує талончик, де зазначено місце консультанта та відповідний номер черги. Прийом громадян з питань участі в програмі «Муніципальне житло м.Вінниця» здійснюватиметься відповідно до графіка роботи Прозорого офісу – щоденно з 9-ї до 17-ї години.

«Відсьогодні реєстрація заявок та прийом документів від вінничан на участь у програмі «Муніципальне житло» проводитиметься у Прозорому офісі. Це дасть змогу зробити процедуру більш зручною для вінничан. Окрім того, у консультанта ЦНАПу можна також отримати консультацію щодо можливостей та умов участі у Програмі, - розповідає директор департаменту економіки та інвестицій міської ради Віталій Погосян. – Тільки за сьогоднішній неповний робочий день на прийом до консультанта прийшло чотири людини з пакетом документів та 16 – отримати консультацію».



Переглядів: 4831
Поширень: 0