Вінницький час поволі повертає на зиму. Фонтан приготувався залягати на підводну зимову сплячку до весни, на вішалки перебралися з шаф пуховики, тільки ритм життя й доброчинності не збивається нижче нуля. Навпаки. Тому що ми люди краю, який ніколи не спить…

Катерина Ситнюк. Публічний організатор блокування львівських фур зі сміттям на полігоні в Погребищі. Скандальне сміття зрештою було вивезене з Вінниччини.

 Катерина Ситнюк

Блокування фур з львівським сміттям

Блокування фур з львівським сміттям

Олександр Федоришен. Голова громадської організації «Вінницьке історичне товариство» і натхненник військово-історичної реконструкції «Вінниця - столиця УНР» до Дня захисника України.

 Олександр Федоришен

Володимир Гройсман.  Керівник уряду став автором чергового  мему - "Тіпун вам на язик", адресованого Тимошенко й Вілкулу за їх «страшилки», що в українців за борги з комуналки забиратимуть житло. І як алаверди розповів на засіданні Кабміну про вкрадені в Україні  53 мільярди доларів партійними «олігархами» та «принцесами».

 Володимир Гройсман

Максим Царенко. Вінницький журналіст і геральдист наразі працює над унікальним проектом – гербами та прапорами сільських громад  Вінницького району. Частину з них вже затверджено сесіями сільських рад.

 Максим Царенко

Максим Студілко. Заступник начальника управління молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації виступив ініціатором  обладнання креативного простору в підвалі ТРК Вінтера.  В майбутньому «Молодіжному центрі» планується  реалізовувати молодіжні освітні проекти.  Фінансування  облаштування  центру буде за кошти донорів, в т.ч. іноземних.

Максим Студілко 

Олександр Котляр. Натхненник і керівник групи реконструкторів, що створили репліку панцерника  Симона Петлюри, задіяного в боях у Вінниці  в 1919 році.

 Олександр Котляр

Машину зібрали на базі шасі «ГАЗ 51».  На відтворення броньовика пішло майже 200 тис. грн. та три місяці часу. Планується, що його використовуватимуть у фестивалях військово-історичної реконструкції та під час вивчення уроків історії в навчальних закладах міста.

 "Панцерник"

Анатолій Слівінський.  Голова «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» і організатор фотовиставки-ярмарку на Соборній з нагоди Дня захисника Вітчизни

 Анатолій Слівінський

фотовиставка-ярмарок

фотовиставка-ярмарок

На виставці  була презентована унікальна експозиція фото, авторами яких є бійці з передової. Зібрані на ярмарці кошти від продажу  смаколиків  передали багатодітній  родині учасника  бойових дій Федора Твардовського. А  студенти коледжу  харчових технологій передали зібрані напередодні кошти ще одному  учаснику АТО – Анатолію Шейгецю, який  втратив зір та руку.

 фотовиставка-ярмарок

фотовиставка-ярмарок

Андрій Гишпаль.  Захисник Луганського та Донецького аеропорту після демобілізації став одним з найпомітніших  волонтерів міста. Це відзначила і міська влада, коли під час нагородження волонтерів та бійців АТО з нагоди Дня захисника України «кіборгу» вручили ключі від автомобіля.

 Андрій Гишпаль

 

Загалом, до Дня захисника, грамотами, подяками та грошовими нагородами  міський голова Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський привітали 57 військових, волонтерів, нацгвардійців.

 Андрій Гишпаль

Володимир Неволя. Художник і майстер  барельєфу відкрив  в обласному центрі народної творчості унікальну виставку робіт на дереві  «А ми тую козацькую славу збережемо».

Володимир Неволя 

Микола Кучер. За даними головного сайту про політиків «Слово і Діло», який відстежує виконання усіх обіцянок політиків та діячів, народний депутат України Микола Кучер, з 17 округу, Вінницької області, який є членом Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, станом на 17 жовтня 2016 року очолив список найвідповідальніших депутатів. Його рівень відповідальності за зроблені справи з тих, які він пообіцяв, склав 91%, що найбільше у порівнянні з усіма іншими народними обранцями України.

Микола Кучер 

Вікторія Гранецька. Вінницька письменниця  збирає кошти на видання  дебютної поетичної збірки 23-річного атовця Владислава Стафійчука з Піщанського району, який має, на її переконання,  неабиякий поетичний талант.  Зараз Владислав  служить в  93-й  ОМБ, до того  був  у Правому секторі,  взводним у Азові.

 Вікторія Гранецька

Кошти можна пересилати на картку Приватбанку Вікторії Гранецької: 4149 6258 0576 1911.  Письменниця обіцяє, що кожен, хто долучиться до збору коштів на книгу, отримає примірник з автографом поета.

 Владислав Стафійчук

Ніна Бегас. Директор  Благодійного фонду "Волонтерський Тил"  організувала благодійний дитячий концерт  просто неба на площі  біля Центрального ринку на користь  трирічної Насті  Коломієць, хворої на рак.  Батьки дітей, які виступали,  наробили смаколиків, щоб віддячити людям за допомогу.

Ніна Бегас

Долучитись  до збору коштів може кожен, перерахувавши гроші  на рахунок в Ощадбанку 4149497841261664 (Коломієць Сергій Васильович – батько дівчинки).

 Благодійний концерт

Сашко Подолян. Найкращий вокаліст телепроекту "Маленькі гіганти" вразив глядачів та журі і на конкурсі "Голос.Діти". Сашко виконав  пісню «Caruso», розвернувши одразу три крісла суддів, а своїм тренером обрав Тіну Кароль.

 Сашко Подолян

Дует «ПроЖито». 21-річна скрипалька Оксана та її ровесниця піаністка Яна напрочуд вдало вдало дебютували на популярному вокальному шоу «Х-фактор», отримавши від суддів шоу всі чотири «так».

Дует «ПроЖито»

На цьому зичимо теплого нового тижня всім вінничанам! Не відкладайте на потім добро і справжні Вчинки. Про допомогу армії на холодному передку теж не забуваємо.

Будьте здорові та зважені!

* (медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 6819
Поширень: 0